• Intro
Wednesday Friday Saturday

Ansökan till gästlistan skall ha inkommit senast 21.00 den dagen du vill finnas med på gästlistan. Skriv rätt e-postadress! Det är dit du får bekräftelsen på att du är med på listan. Antalet platser är begränsade.

En klassisk nattklubb i en ny kostym och ny tolkning.
En stor nattklubb med många rum, många stilar och många upplevelser. 

Vi hoppas att varje kväll hos oss ska kännas som att du är på en fest i vänners sällskap. Personlig service, en varm atmosfär, grym musik och återkommande hemliga uppträdanden gör att varje kväll är unik samtidigt som du alltid vet vad du får när du kommer till Collage. En lyckad utekväll tillsammans med nya och gamla vänner!

Varmt välkomna!

Åsbrink – Lagercrantz – Bekhtaoui – Einstein

Upcoming event

Visit Collage this weekend!

Our Story

INTERNATIONAL VIBES IN
CENTRAL STOCKHOLM

COLLAGE HAR FUNNITS I STOCKHOLMS NATTLIV SEDAN 1980-TALET OCH GENOMGÅTT FLERA STORA FÖRÄNDRINGAR GENOM ÅREN. SEDAN VÅREN 2010 ÄR COLLAGE I NY REGI VILKET HAR GETT NATTKLUBBEN EN NY INRIKTNING OCH EN NY PROFIL.

INTRODUKTION

Collage är en av Stockholms största nattklubbar med många olika stilar som passar alla typer av nattklubbsbesökare och ger många upplevelser. I de 1100 kvm ryms en extensiv VIP-salong, en härlig uteplats med flera barer. En inre del med stort dansgolv och två rejält tilltagna barer och flera sittplatser. I den loungeinspirerade undervåningen finner man ”The Livingroom” som riktar sig till lite äldre med soul musik, mingel känsla, gott om sittplatser och en drinkbar.

ONSDAGSKLUBBEN

Vi har återkommande hemliga uppträdanden vilket gör att varje kväll är unik samtidigt som du alltid vet vad du får när du kommer till Collage. På onsdagar har vi ”Onsdagsklubben” ett uppskattat inslag för vår yngre publik. Från och med april öppnar vi även vår innegård på övervåningen med uteservering, med musik och härlig stämning.

EGNA EVENTS OCH BOKNINGAR

Har du behov av events, konferenser eller fester kan vår eventavdelning hjälpa dig att skapa företagsevent, personliga fester, lanseringar, efterfester, afterwork, konferenser, julbord med mera. Vi på Collage kan även hjälpa dig att boka bord till större sällskap och ge just Dig personlig service och en bra kväll.

OPEN HOURS

Wednesday 23.00 – 03.00
Friday 23.00 – 03.00
Saturday 23.00 – 03.00

 

LOST & FOUND

E-mail us and we will get back to you ASAP